Danmarks Smukkeste Triathlon
Sponsorer
Silkeborg Triathlon - lysavisen ...


Info om sprint-stævnet

Silkeborg SPRINT Triathlon 2018

350m svømning - 17k cykling - 5k løb

LØRDAG - 25. august - kl. 14:30 (dagen før det klassiske hovedstævne)

Tilmeldingen åbner fredag den 1. december 2017 - kl. 21.00

Max. tid: 2,5 time

Cykelruten lukkes ned kl. 16:00


Max. deltagerantal på 360 personer

 

Startgebyrer:

SPRINT
DKK 350 - tilmelding senest 30. juni 2018

DKK 450 - tilmelding senest 24. august 2018

 

TILMELDING: LINK TIL TILMELDING 
 

I prisen får du specialdesignet STRI-racebag (værdi DKK 300), forplejning, gratis fotoservice, resultatliste og diplomudskrivning via http://www.ultimate.dk/

Ved tilmelding efter 15. april ingen racebag.


Afbestilling/refusion af startgebyr:

Såfremt du bliver forhindret i deltagelse, så har du mulighed for at benytte den garanterede refusionsordning indtil 30. juni:

Ved brug før 1. april - 75% tilbagebetaling
Ved brug mellem 1. april og 30. juni - 50% tilbagebetaling
Ingen refusion af startgebyr efter 30. juni

Hvis du vil benytte refusionsordningen skal du sende en mail til silkeborgtriathlon@gmail.com - husk at angive kontonummer til refusion.

Vi behandler så vidt muligt mails vedrørende tilbagebetaling ugentligt. Der frigives efter nærmere info på STRI-facebook startnumre til gensalg. Der oprettes ikke venteliste.

Vi gør opmærksom på at vi ikke overfører startgebyr til næste år, såfremt du af en eller anden årsag måtte blive forhindret i deltagelse. Overdragelse af startnummer er IKKE tilladt - alt gensalg skal foregå igennem stævnekontoret. Vi gør i den forbindelse opmærksom på at der skal fremvises gyldigt ID ved afhentning af startnummer.

Yderligere oplysninger:

Mail til: Silkeborg Triathlon - du kan forvente svar indenfor 5 dage. Dog kan der i sommerferien være længere svartid, men du hører fra os.

Arrangørgruppen:
Hans Henrik Hansen, Kaj Nielsen, Marc Lennards, Christian Frederiksen, Jørn Bækdal, Henrik Vestergaard, Jacob Toft og Jørn Kim Hansen.

Reglement:
Stævnet afvikles som et D-stævne efter Dansk Triatlon Forbunds regler. Det betyder bl.a. at badehætte er obligatorisk (sponsorbadehætte udleveres i racepack), godkendt cykelhjelm og 5 meter regel på cykelturen (drafting er ikke tilladt). Deltagere må KUN modtage hjælp fra officielle hjælpere! Personlig forplejning må KUN udleveres ved de officielle forplejningsstationer. Deltagelse foregår på eget ansvar. Anvisninger fra officials skal følges.

Aldersklasser:
Alle starter fælles på distancen, men der konkurreres i forskellige grupper. Der kan afhængig af antal deltagere blive foretaget heatstart.
Kvinder og mænd konkurrerer hver for sig i følgende grupper:

1:

13 - 17 år –UNGDOM

2:

18 - 23 år

3:

24 - 39 år

4:

40 - 44 år

5:

45 - 49 år

6:

50 - 54 år

7:

55 - 59 år

8:

60 år +

Bemærk at man skal fylde 13 år i 2018 for at kunne deltage. Så er du for gammel til Ironkid, så er her en ny mulighed for at udfordre triathlon på en overkommelig distance.

Tidsplan: Lørdag - 25. august 2018

 

12:00 Skiftezonen og registrering åbner

14:10 Instruktion SPRINT Triathlon

14:15 Skiftezonen for SPRINT lukker

14:25 Skiftezonen tømmes

14:30 Start Gruppe 1 (120 personer)

14:33 Start Gruppe 2 (120 personer)

14:36 Start Gruppe 3 (120 personer)

15:30 Første person i mål.

16:00 Cykelruten lukker

16:05 Bike Check ud åbnes.

16:30 Præmieoverrækkelse

17:00 Finishline og tidtagning lukker

 

Præmier:
Præmier til de 3 hurtigste herrer og damer.

Mødested og tid:

Startstedet er Østre Søbad, som er beliggende ved Almind Sø lige syd for Silkeborg. Stedet findes let ved at se på kortet over cykelruten.

Kom i god tid, da cykler og konkurrencetøj skal anbringes i skiftezonen. Racebriefing (tilsendes også personlig) umiddelbart før start og til gennemlæsning inden stævnet her på sitet.

Løbsnumre:
Ved registrering udleveres din startpose (racepack), hvorpå startnummeret er påført.

I startposen finder du dit startnummer m.v. (se under racebriefing). Udlevering af startnumre finder sted fra kl. 12:00, og stopper ca. 45 min. før start på distancen.

Placering af cykler og konkurrencetøj:
Cyklerne anbringes på de anviste, nummererede pladser, hvor også cykel- og løbetøj anbringes. Omklædning foregår ved cyklen, idet der IKKE er mulighed for omklædning i telt.


Ved afhentning af cykler efter stævnet scannes din chip og sammenholdes med startnummer på din cykel, således at ingen cykler afhentes uretmæssigt.
Der vil være mulighed for bagageopbevaring, som er under opsyn ved hele stævnet.

Badefaciliteter:
Toiletter findes ved start.
Der er ikke mulighed for bad ved start-/mål-området, men søen er selvfølgelig til rådighed også efter stævnet.

Parkering:
Parkering på stævnedagen henvises til begge sider af Horsensvej - umiddelbart op til stævnepladsen ved Østre Søbad, Almind Sø. Der må ikke parkeres på skovveje i området, som blokerer for adgange. Naturstyrelsens personale vil (og har tidligere) udstedt bøder for biler der er parkeret i skoven, og ikke er har respekteret den opsatte skiltning.

Silkeborg SPRINT Triathlon
Sponsorer