SVØMMERUTEN 375m 

Svømningen foregår i Almindsø, som er én af Danmarks reneste søer og vandkvaliteten i søen opfylder faktisk kravene for drikkevand. Normalt ligger vandtemperaturen på stævnedagen omkring 20º C.

Kort distance (Medium) svømmer en omgang på en 350 m lang bane med start og mål ved Østre Søbad, lang distance (XL) svømmer to omgange. Banens hjørner er markeret med tydelige bøjer, og er identisk med samme rute som for SPRINT distancen. DER TAGES FORBEHOLD FOR ÆNDRING AF RUTEN PÅ STÆVNEDAGEN, DA DER FORMENTLIG SVØMMES MED URET. Dette pga. den australske landgang for XL-distancen.

Starten foregår som strandstart. Der vil kun ved starten samt på det sidste stykke op til land være mulighed for at stå på bunden.

Anvendelse af kuldebeskyttende dragt er tilladt i henhold til Triatlon Danmarks regler herom. Det er påkrævet at bære badehætte under svømningen. Deltagerne får udleveret sponseret badehætte som en del af racepack. En motorbåd med frømænd og et antal hjælpere i kajak sørger for sikkerheden under svømningen. Desuden står vi i telefonisk kontakt med Falck. Stævneledelsen forbeholder sig ret til at tage svømmere ud af konkurrencen, såfremt det skønnes at fuldførelse af svømningen vil være til fare for svømmeren selv eller andre.

 
 
 
 
MTB cross ruten er 10 km pr. omgang og køres i Vesterskoven, Silkeborg
 
Ruten kan køres på hardtail. Der er strækninger på bredere grusstier, hvor der er plads til overhalinger. 75% af ruten køres på det "BLÅ SPOR" - single track i Vesterskoven. Ikke noget med hop og drops, så alle kan køre ruten. 
 
 
 
Prøv en tur på Garmin connect HER 
 
Trail ruten 5 km løb (løbes 2 gange på lang distance)
  
Løbeturen startes ud ad samme rute som på SPRINT distancen, men slår hurtigt over i skovbund, sjove stigninger og nedløb. Ruten er en god blanding af single track, skovbund og lidt bred sti. Ruten er 5 km lang og skal gennemløbes en gang på kort og to omgange på lang. Der ligges vægt på at ruten kan gennemføres af alle niveauer, men den er udfordrende og underholdende. Man skal jo nødigt kede sig på sidste disciplin ????
Der bliver ingen mudder/vandpassager så frygt ikke for dine fine løbesko...??
Målgang/løb er selvfølgelig på stævnepladsen sammen med deltagerne på SPRINT distancen. Her er der  tilskuere som vil heppe dig i mål ???? 
 
 
 
Prøv en tur på Garmin connect HER 

SPONSORER